Terrárium ÁSZF

Terráriumrendelésre vonatkozó általános szerződési feltételek

 

Jelen ÁSZF minden olyan termékre, rendelésre, szolgáltatásra, adásvételre kiterjed, amit ön vevőként a Pet King Store Kft-el kezdeményez. Ez vonatkozik internetes és személyes vásárlásra/ megrendelésre is!

Árak

 

A weboldalon feltűntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az egyedi termékre ( PL terrárium egyedi méretre) kapott árajánlatok 10 munkanapig érvényesek.

Áraink forintban értendők.

Amennyiben nem rendelkezik árajánlattal és így rendeli meg a terméket, úgy köteles elfogadni a gyártó által kiajánlott árajánlatot.

Megrendelés érvényessége

 

A megrendelések az előleg megérzésétől számítva válnak érvényessé, az elkészítési időt innentől lehet számolni.

Elkészítési idő, előleg

 

A terráriumok elkészítési ideje hagyományos háttérnél 5-15 munkanap, prémium háttérnél 5-20 munkanap, ettől eltérés lehetséges 15 munkanap erejéig, ha ezt túllépi cégünk, akkor a vevő jogosult a vásárlástól elállni és az előleget visszakérni.

A különleges, több időt igénylő megrendelések esetén ( pl: nagyon nehezen megvalósítható kérés, helyszíni összeépítés, túl nagyméretű termék) ez az elkészítési idő csak irányadó, ettől 45 munkanappal eltérhet cégünk.

Az előleg mértéke 50 %, a fennmaradó összeget átvételkor kell kiegyenlíteni.

Munkanapnak minősül minden olyan hétköznap, amikor üzletünk is nyitva tart, nem tartozik ide a hétvége és az ünnepnapok sem.

Az elkészítési időbe nem számít bele a gyártás és a szállítás közötti idő, amennyiben sürgős az átvétel a két idő között személyesen lehet átvenni a terméket.

Elkészítési időre vonatkozó egyedi szabályok

 

Az évnek azon időszakában, amikor üzemi, gyári, nagykereskedelmi leállások vannak, ekkor az elkészítési idő nyugszik, ez a szabály érvényes többek között a szokásos ünnepekkor, (pl karácsony, húsvét stb.)


Kiszállítási idő

 

A gyártás, elkészítés után kerülhet erre sor, ez egyedi megállapodás tárgyát képzi.

Szállítás

 

Van lehetőség szállítást kérni bizonyos városokba, ezt minden esetben előre kell egyeztetni. A szállítás költségébe a háztól házig szállítás tartozik bele, rakodást nem tartalmazza az ár!

Van lehetőség kérni a rakodásban is segítséget, ez egyedi megállapodás tárgyát képzi!  Ennek hiányában egy ember igénybevételével ennek költsége 2.000 Ft/ emelet, két ember esetében dupla ennyi.

 

Szín

 

A hátterek színeit színskáláról lehet megadni ( RAL), de nem géppel keverjük a színeket így lehetnek eltérések árnyalatban. Ezekért az eltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

Termékszavatossági igények

 

A termékkel kapcsolatban minden kifogást az átvételkor kell jelezni, ez természetesen nem vonatkozik az előre nem látható hibákra, de minden olyan tulajdonságát a terméknek, amit az átvételkor látni lehet, erre hivatkozva később nem lehet sem elállni jogosan a vásárlástól és kártérítést, javítást sem lehet kérni.

Méretek

 

A terráriumok mérete a megrendelt mérettől minden irányban 5 cm mérési toleranciával rendelkezik, amennyiben fix helyre szeretné a megrendelő a terméket, abban az esetben ezt jelezze előre!

Az vevő által esetleges mérési hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Garancia

 

Minden általunk gyártott termékre cégünk 1 év garanciát vállal, mely a gyártó által bekövetkezett esetleges hibákból eredő károkra terjed ki.

A garancia nem érvényesíthető a vásárló felelősségi körében bekövetkező károkkal kapcsolatban pl: törés, helytelen izzó használat, nem megfelelő mennyiségű vízzel való feltöltés.

Az eladó felelőssége addig a pillanatig tart, amíg a termékkel nem érezik meg a helyszínre még akkor is, ha az eladó részt vesz segítőként a rakodásban.
A vevő feladata biztosítani a megfelelő körülményeket a rakodáshoz. Amennyiben nem az eladók végzik a rakodást (a vevő nem vesz benne részt) úgy a felelősség az eladón marad.

A termék visszajuttatásáról a vevő gondoskodik saját költségén.

 

Elállási jog gyakorlása

 

A vásárlónak joga van elállni a vásárlástól standard méretű terráriumok esetében a vásárlást követő 72 órán belül, amennyiben nem vette még használatba a terráriumot, nem töltötte fel aljzattal vagy egyéb módon nem minősítette át használttá. Csak abban az esetben gyakorolható ez a jog, ha a terráriumnak minden tartozéka megvan és a sérülésmentes állapotban hozza vissza. Egyedi méretű terráriumok esetében csak egyedi megállapodás esetén gyakorolható ez a jog, illetve a visszavételi ár is egyedi megállapodás tárgyát képzi.

A termék visszajuttatásáról a vevő gondoskodik saját költségén.