Terrárium bemutató terem

Kedves Érdeklődő!

Ha erre az oldalra tévedtél, akkor valószínűleg te is azért jársz itt, mert egy gyönyörű terráriumot szeretnél! Nem is jöhettél volna jobb helyre!

Természetesen van lehetőség nálunk egyedi terráriumok készítésére, erre kérhetsz ajánlatot ITT, de ennek van egy átfutási ideje, ami akár lehet, 2-3 hét is lehet, de van megoldás arra is, ha gyorsan szeretnéd a terráriumot!

Megépítettük üzletünkben terrárium bemutató termünket ahol azonnal, raktárról vihetők terráriumok a legkülönbözőbb méretben! Vannak fekvők, vannak álló terráriumok egyaránt! 

Ami még nagyon jó, hogy nálunk egyből elviheted hozzá a teljes felszerelést is várakozás nélkül! Izzókat, fénycsöveket, talajt, itatókat, dekorációkat, vízeséseket stb.. minden dologból a piacon található valamennyi márka elérhető nálunk, így tudsz válogatni majd kedvedre!

És ez nem minden!  Található tenyészetünkben nagyon sok fajta hüllő! Ezeket megnézheted szintén üzletünkbe!  Ezt is haza tudod vinni egyből a terráriummal és a kiegészítőkkel együtt, így várakozási idő nélkül a tiéd lehet minden.

Azok számára is, akik csak megnéznék a munkáinkat is nyitva áll a kapunk.

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!

TerraStyle csapata