Terráriumokról

Terrárium tulajdonságai

Terrárium eladó

Az általunk készített terráriumok teljesen a megrendelő igényeihez igazodik, ezért bármilyen egyéni elképzeléssel fordulhatsz hozzánk mi pedig  azt megvalósítjuk!

Terrárium eladó minden méretben, szikla-hátterezve vagy anélkül

Vannak Standard méretű terráriumok is, de ezen az űrlapon keresztül kérhetsz árajánlatot egyedi méretre is, megteheted ezt telefonon vagy akár személyesen is üzletünkben.
Terrárium alakja, formája
Minden terráriumot alapvetően téglalap alakúra készítünk, de lehet kérni panoráma terráriumot is, aminek köszönhetően szép és látványos terráriumot kapsz, kérhető szögletes és egyéb formákban is, ennek a felára csupán 30%.
kaméleon terrárium eladó kaméleon nevelő terrárium eladó

Üveg vastagsága

Minden terrárium üvegvastagsága a méretéhez igazodik, pont akkora lesz ami az adott mérethez szükséges, de természetesen lehet kérni ettől eltérő üvegvastagságút is.

Élek

Minden terrárium éle le van csiszolva így nem fogod elvágni vele a kezed és az állat sem szenved el, ebből fakadó sérüléseket.

üvegvastagság terrárium

Szellőző

Minden terráriumot rozsdamentes acél szellőzővel látunk el, melyet a megrendelő igényeinek megfelelően elhelyezünk felülre és igény esetén lentre is, természetesen adunk tanácsot, ha valaki nem tudja, mi lenne a megfelelő kialakítás.

terrárium szellőzőrács

Terrárium Tolóajtó

Minden terráriumot alap esetben dupla tolóajtóval látunk el, melyet könnyedén lehet ki-be csukni, illetve a takarításnál egyszerűen kivehető. Ezekre könnyedén akár terrárium zárat lehet szerelni.

terrárium tolóajtó

Ragasztás

A terráriumok ragasztása kérhető fekete és átlátszó ragasztóval is.
17505797_1460531187321931_1060997612_n

Terrárium sziklaháttér

A sziklaháttérből két fajtából tudsz választani! Kínálunk egy olcsóbb és egy drágább kategóriát, mindkettő igényes és szép, de a standard háttér olcsóbb alapanyagokból és kevesebb idő alatt készül el, míg a prémium háttér egy több napos munkát foglal magában. Ezt több rétegben viszünk fel így kialakítva egy igazi szikla kinézetű hátteret. Mindkettő kérhető egyéni színekben és egyedi kialakítással. Képeket a hátterekről és a terráriumokról a galériában találsz.

terrárium eladó sziklahátterezve
terrárium eladó sziklahátterezve

Ütközés gátló él védő

Igény szerint a terráriumok szélére egy ütközés gátlót helyezünk el, ami megakadályozza, hogy az üvegek összekoccanjanak így megelőzve a sérüléseket, üveg lepattanásokat.
terrárium tolóajtó
terrárium tolóajtó

Terráriumok berendezése

Minden terráriumot lehet kérni teljes berendezéssel is, ami azt jelenti, hogy megcsináljuk a komplett világítást és a belső berendezési tárgyak is a helyére kerülhetnek (etető, itató, barlangok stb.) ezen felül építhetünk a terráriumba csobogót és egyéb önöző rendszereket, ezzel kapcsolatban telefonon érdeklődj vagy gyere be üzletünkbe egy személyes tanácsadásra!
terrárium eladó
terrárium eladó prémium kivitelben

Terrárium lakói

Ha esetleg még csak gondolkozol egy kis hüllő beszerzésén, akkor van egy jó hírünk! Mivel mi magunk is hüllőtartók és tenyésztők vagyunk, ezért rendelkezünk pár fajjal. Az elvihető állatoknál megtalálod a jelenleg elérhető állatainkat!
kaméleon
kaméleon terrárium

Ha szeretnél árajánlatot  kérni tőlünk vagy megrendelni a kedvencednek való terráriumot, ezt megteheted ITT.

Terrárium eladó prémium minőségben

Ha állatot is szeretnél venni a terráriumhoz, az alábbi linkeken megteheted:

Kaméleon

Gekkó

Sikló

Teknős

Agáma