Terrárium hátterek

Minden terráriumot 3 fajta háttérrel lehet kérni.  Minden általunk készített sziklaháttér prémium minőségű és olyan kemény anyagból készül amin nem tudják magukat a rovarok sem átrágni és a víz sem tesz bennük kárt.

Ha tőlünk rendeled meg a terráriumot akkor ezt beépítjük a terráriumba, de lehet kérni csak hátteret is amit otthon beragasztasz.
Vállaljuk egyéb helyiségek ”sziklásítását” is, pl éttermeknek is remek dekoráció lehet.

2D terráriumi háttér

Ez a háttér  azoknak a legjobb akik szeretnének egy nagyon szép, esztétikus hátteret, de nem szeretnének sokat költeni rá, mégis az igényes megjelenést részesítik előnyben.  A sziklaháttér anyaga, érintése hasonló mintha szikla lenne, viszont itt nincsenek hatalmas nagy kiemelkedő sziklaszirtek a háttérből, ezért ezt elsősorban olyan fajoknak a legjobb akik nem másznak fel rá pl: kaméleonok, vitorlásgekkók, teknősök, de természetesen bármely hüllő fajnak ideális választás lehet, akár leopárdgekkóknak vagy agámáknak.

Nézz több képet a 2D prémium hátterekről ITT

Ára: 25.000 Ft/ m2

2D Exclusive háttér

Ez a háttér  azoknak a legjobb akik szeretnének egy nagyon szép, esztétikus hátteret, de nem szeretnék ha kiemelkedések lennének a hátfalból, amik elveszik a teret,  mégis az igényes megjelenést részesítik előnyben.  A sziklaháttér anyaga, érintése hasonló mintha szikla lenne, viszont itt nincsenek hatalmas nagy kiemelkedő sziklaszirtek a háttérből, ezért ezt elsősorban olyan fajoknak a legjobb akik nem másznak fel rá pl: kaméleonok, vitorlásgekkók, teknősök, de természetesen bármely hüllő fajnak ideális választás lehet, akár leopárdgekkóknak vagy agámáknak.

Nézz több képet a 2D exclusive hátterekről ITT

Ára: 32.000 Ft/ m2

3D – prémium háttér

Alapanyagából nem különbözik a 2D háttértől, viszont sokkal több alapanyag felhasználásával készül, ezért nehezebb, tömörebb. Ebből a háttérből lehet a terráriumba kérni mindenféle napozó párkányokat, melyre feltudnak mászni az állatok és napozó helyként használhatják azt. Ez a sziklaháttér hasonlít leginkább a valódi sziklához 3D hatásának köszönhetően. Ebbe a háttérbe építhetünk neked a terráriumi növényeknek való ültető zsebeket is, melybe ültethetsz bármilyen növényt, de akár vízesés kialakítására is van lehetőség, mert vízálló! Arról nem is beszélve, hogy kő kemény, nem rágják meg rovarok, bogarak sem!

17505961_1460511960657187_2067555788_n

Nézz több képet a 3D prémium hátterekről ITT

Ára: 42.000 Ft/ m2


Ha szeretnél egyedi hátteret keress miket bizalommal elérhetőségünk bármelyikén! Vagy kérj árajánlatot komplett terráriumra!